Hei!

Har du en liten webdesigner i magen? Karmøy seilforening trenger ny webmaster snarest og i alle fall i løpet av årsmøtet 6. mars 2018.

Interesserte kan ta kontakt med lederen av valgkomiteen, Ragnhild Andreassen, 90172897. Ny webmaster velges av årsmøtet.

Det er på tide med nytt design og innhold, og ny giv rundt foreningens websatsing. Dette er jo ansiktet ut mot verden og bør gi så godt inntrykk som mulig. Den nye webansvarlige vil helt sikkert få gode arbeidsvilkår og ressurser til rådighet, slik at ny plattform kan etableres. Den nye verktøykassen kan bli full av muligheter og spennende saker og ting..