Print this page

Adventseilasen

1. søndag i advent - 3. desember

Bestyrelsen inviterer til seilas søndag 3. desember, med første start kl. 11. Se vedlagte invitasjon for ytterligere informasjon.

Klubbkveld lørdag 2. desember kl. 19.00

På årets Adventseilas har vi deltagelse fra Østlandet  i og med at et team fra Gran Seil kommer over. I den forbindels vil vi arrangere klubbkveld med seil som tema i kombinasjon med tidsforkortende og angstfordrivende samvær lørdagskvelden før Adventseilasen.

Om ikke dette bidrar til angstfordrivelse, er det i alle fall tidsforkortende. Vi oppfordrer herved klubbens medlemmer samt andre interesserte å møte mannsterke opp for et interessant foredrag samt en trivelig kveld. Dette er åpent for alle og ikke bare de som har meldt sin deltagelse på Vinterens Vakreste Eventyr.

Vennlig hilsen Bestyrelsen, i samarbeid med Karmøy Seilforening.

Invitasjon til Adventseilasen 2017