Høstsprøyt

Høstsprøyt 2015

Lørdag 26. september kl. 12.00

Karmøy seilforenings tradisjonelle helgeregatta i høstsesongen, Høstsprøyt, gikk av stabelen lørdag 26. september, med start fra Gofarnes kl. 12.00.

Seilasen gikk til Føresvik på Bokn, via Ternholmsflo, og hadde retur via Høvring og Lauøy, før målgang ved Gofarnes. Distansen var omkring 17 n.m.

I år var det Nils Jan Nilssen & co i expressen "Ex-99" som vant seilasen, i flott høstvær og stødig bris fra nordvest. Nok en express, "Nicoline", med Torgrim Log ved roret, tork en fin andreplass, mens tredjeplassen gikk til Svein Inge Erland i sin Omega 34, "Nefertiti".

Hele resultatlista finner du under:

Seilingsbestemmelser Høstsprøyt 2015

Resultater Høstsprøyt 2015