Karmøy rundt

Convoy Cup Karmøy rundt 2015

Lørdag 6. juni

Det var Carmen, en X-35 fra arrangørforeningen, som nok en gang vant Karmøy rundt overall og klassen for de største båtene. Disse var om bord: Silje G. Hauge, Mathias Hauge, Hans J. Paulsen, Jostein B. Nilssen, Johan Rasmussen, Costel og Odd-B. Saltnes.

Klassen for de mindre båtene ble vunnet av stavangerexpressen X-Menn, med Rune Nor-Hansen ved roret. Årets seilas var preget av flotte seilforhold med frisk vind fra sørvest.

Karmøy rundt ble i år arrangert for tjuesjette gang. Og nå skulel ikke seilerne bare hedre flotte Karmøy med en øya-rundt-seilas. Når seilasen nå har knyttet til seg Convøy Cup i navnet, betyr det også at krigsseilerne blir hedret med seilasen.

Resultatene finner du under:

Seilingsbestemmelser Convoy Cup Karmøy rundt 2015

Resultater Convoy Cup Karmøy rundt 2015