Høstsprøyt

Criado vant Høstsprøyt og Karmøymesterskapet 2014

Lørdag 27. september kl. 11.00

Det var høstlig, men likevel mildt vær, da regattaen Høstsprøyt ble arrangert lørdag 27. september. Tolv båter stilte til start i seilasen som går fra Kopervik til Føresvik på Bokn og tilbake via Høvring. Og det var Gunnar Steinnes og hans mannskap i "Criado" som vant regattaen over all. "Fryd", med Tom Hellesund ved roret vant klassen for de større båtene.

Høstsprøyt var siste regattaen som ingikk i årets Karmøymesterskap. Med sin seier i denne regattaen, slo Gunnar Steinnes for alvor fast at laget hans har vært suverene igjennom hele årets sesong og tok et meget fortjent karmøymesterskap 2014. Gratulrerer!

Les mer om Karmøymesterskapet her >>

Invitasjon Høstsprøyt 2014