Karmøy rundt

Lørdag 24. mai 2014

Karmøy seilforening inviterte til den tradisjonsrike regattaen Karmøy rundt, med start fra Gofarnes lørdag 24. mai, kl. 9.30. Som navnet på regattaen tilsier, gikk seilasen rundt øya Karmøy, med tilnærmet fritt løp.

Og best av alle denne dagen var X-35'en "Carmen", som vant regattaen for sjuende gang av åtte mulige. Mannskapet denne gangen var Torgrim Log, Jostein Staveland, Petter Haavik, Joachim Søderlind og Odd-Bjørn Saltnes.

Siden denne flotte regattaen i år fylte 25 år, ble det stor fest på Gofarnes etter seilasen, med grillmat og drikke, og dans ut i de små timer. Det er ble også premiering til vinnere og overraskelser til deltakerne.

Seilingsbestemmelser Karmøy rundt 2014

Read file