Seilnyheter

Rica Maritim-seilasen

De lokale seilerne viste godt igjen på resultatlistene under Rica Maritim-seilasen (tidligere Haugesund Race Weekend), som gikk av stabelen under Sildajazzen i Haugesund, 9. - 10. juni.

"Avec", med Leiv Leknes ved roret, vant turklassen sammenlagt for fredag og lørdag, mens "Criado", med skipper Gunnar Steinnes, vant klassen for de minste båtene sammenlagt. "X-Vision", med skipper Peder Risvik,  vant den mellomste klassen sammenlagt (1. plass i klassen og over all fredag), med  "Carmen", skipper Odd-Bjørn Saltnes, på plassen bak (1. plass klasse og 3. plass over all lørdag).

Mer om regattaen finner du her >>