Høstsprøyt

Høstsprøyt 2012 - runding Ternholmsflo

Lørdag 28. september

Lørdag 28. september kl. 12.00 var det klart for høstens viktigste regatta, Høstsprøyt. Tradisjonelt har denne flotte regattaen samlet flest deltakere av alle regattaene i Karmøy Seilforenings regi. Idrettsstyret hadde håp om at dette var tilfellet i år også, og ville spesielt invitere de som ikke seiler regatta til vanlig og som ikke har gyldig målebrev, til å delta i den oppsatte turklassen.

De atten påmeldte båtene fikk en flott seilas i mildt høstvær og stødig vind fra sørøst. De to X-35'ene i seilasen, X-Vision og Carmen, likte seg spesielt godt under de rådende forhold og tok kommandoen fra start. Etter en god fight underveis, var det Johan Rasmussen i X-Vision som til slutt sto som vinner, både i klasse og overall.

I klassen for de mindre båtene var det Svein Louis Bersaas fra Haugesund som var best.

Resultatene fra seilasen finner du under:

Høstsprøyt 2013 - seilingsbestemmelser

Høstsprøyt 2013 - resultater