Karmøy Rundt

Her er gjengen på Carmen som vant Karmøy rundt 2013

Lørdag 8. juni inviterte Karmøy Seilforening til den tradisjonsrike regattaen Karmøy Rundt. Regattaen gikk som navnet på regattaen tilsier, rundt Karmøy og hadde en lengde omkring 40 n.mil. Det ble en fin og spennende regatta, der strømmen under Karmsund bru spilte en vestentlig rolle i seilasens forløp. Sterk strøm og lite vind gjorde at mange av båtene fikk problemer med å komme gjennom, og flere valgte etter hvert å avbryte seilasen.

Totalt sett var det X-35 Carmen som seilte fortest rundt øya og vant klasse og overall. Klassen for de minste båtene ble vunnet av Jet Flyer, og de fikk også en fin tredjeplass totalt.

Etter seilasen ble det premieutdeling og grillparty ved Karmøy Seilforenings klubbhus på Gofarnes.

Seilingsbestemmelser Karmøy rundt 2013