Høstsprøyt

Lørdag 22. september 2012

Karmøy Seilforening inviterer til spennende lørdagsseilas i det flotte farvannet mellom Kopervik og Bokn. Regattaen er åpen for kjølbåter i LYS-klasser og i egen turklasse. Det blir skippermøte kl. 11.45 og regattastart kl. 13. Seilingsbestemmelsene blir lagt ut på nettet innen torsdag 20.9.

Etter seilasen blir det hyggelig sammenkomst på klubbhuset på Gofarnes.

Regattasjefen: - Få med deg at dette er regattaen hvor turklassen er den store. Vær velkommen selv uten lysbevis, og uten spinnaker. Prøv deg mot nabobåten i havna, utfordre din kollega som og har seilbåt.

Idrettstyret ønsker å apellere til de som vanligvis deltar til å ta med seg en de vet om, ta en telefon til vedkommende, send link til påmelding siden på KS. Lån evt. ut mannskap slik at en ny båt får den tryggheten den trenger for å delta på høstens vakreste eventyr.

Seilingsbestemmelser Høstsprøyt 2012

Resultater Høstsprøyt 2012