Seilkurs for ungdom

2-Krona Norge og Karmøy Seilforening arrangerte seilkurs for ungdom (13-19 år) tirsdager i april, kl. 17.30 - 20.30 på Gofarnes Seilsenter i Kopervik.

Det var godt oppmøte, og kurset må anses som meget vellykket.

Kurset gikk over fire økter med start 2. april. Målet var å lære mest mulig om sikker seiling. 2-Krona-jollene har 15 kg ekstra bly nederst på kjølen. Kullseiling forekommer likevel. Noen ganger var forholdene slik at vi ikke dro utpå. Da gjennomgikk vi teori på land. Eventuelt dro vi utpå med redusert seilføring for god kontroll. Regler for kappseilas ble behandlet på slutten av kurset. Kurset ble avsluttet med regatta og premiering av kursets beste seilere!

Se vedlegg for mer informasjon om kurset.

Get Adobe Reader

Read file