Karmøy Seilforening

Velkommen til Karmøy Seilforening. Vi holder til på Gofarnes i Kopervik. Her har vi klubbhus og havn som utgjør et viktig senter for seilaktivitet på Karmøy.

Føler du at seiling er en aktivitet du har lyst til å bli bedre kjent med?

Ta gjerne kontakt med oss i Karmøy seilforening om du vil være med på tur, regatta eller kurs.

Vi arrangerer nybegynnerkurs i seiling med joller.

Kontakt: Harald Bårdsen 40410950, Odd Einar Bøe 40411719

Vi arrangerer regattaer med større båter der det er mulig å få være med som mannskap.

Kontakt Odd Einar Bøe 40411719, Nils Jan Nilssen 90160173

Vi har medlemmer som eier havseilere der du etter avtale kan få være med på dagstur.

Kontakt  Ove Skjølingstad 45036466, Roald Lid 90966777

KS ønsker flere medlemmer, og vårt ønske er at turer med oss skal inspirere deg til å bli glad i seilsport og at dette resultere i medlemskap i KS.

Velkommen til Karmøy seilforening!

Get Adobe Reader

Read file