Adventseilasen

Team Fryd, med skipper Tom Hellesund i midten bak.

Adventseilasen 2016

Årets viktigste seilas levde opp til Adventseilasens rykte som vinterens vakreste eventyr. Det flotte været dannet en herlig ramme om et flott arrangement. En stødig bris med 5 til 8 m/s fra nord tok seilerne rundt Lauvøy og Selen, og sola varmet godt, selv om gradestokken bare viste 4-5 grader.

"Fryd", en Hanse 370, med Tom Hellesund ved roret, startet som siste båt i Günder-feltet, men ble likevel første båten i mål, etter en stødig spinnakerlegg til Ternholmsflo og en enda bedre kryss tilbake til mål. På de neste plassene kom expressene Ellida II og Ex-99, med henholdsvis Are Børgesen og Nils Jan Nilssen ved roret.

Etter seilasen ble det hyggelig samvær på klubbhuset med premieutdeling og verdens beste rjomegraut.

Adventseilasen 2016 - Innbydelse